Terug naar het overzicht

PILOT PILOT PILOT

Onze training psychopathologie voor trainingsacteurs is af!

Zaterdag 11 juli een 1 daagse offline pilot.

Ben je trainingsacteur en heb je altijd al meer willen weten over persoonlijkheidsstoornissen?

Wij, Claudia van Mechelen (www.Ditotraining.nl) en Elseline Kraak ( www.craeck.nl) hebben de handen ineengeslagen en een helder en actief programma voor je gemaakt.

Voor wie ?

De pilot is voor trainingsacteurs die interesse hebben in wat een persoonlijkheid stoornis zoals borderline, narcisme en anti- sociaal, inhoud. En hoe je dit in je spel beter tot uitging kan laten komen. Daarnaast moet je bereid zijn actief met ons mee te kijken naar eventuele aanpassingen en of verbeteringen.

De pilot is een selectie kwetsbaarheden uit de 3 daagse training . En dekt daarmee in deze ene dag, niet het complete spectrum.

Doe je liever mee aan de 3 daagse? Lees er hier meer over: https://ditotraining.nl/psychopathologie-voor-trainingsacteurs-2/

Wat?

Eerst gaan we inhoudelijk aan de slag met de volgende vragen: Wat is een persoonlijkheid stoornis.? Wat betekent dit voor iemand persoonlijk en/of zijn omgeving? Hoe je kun op een gelijkwaardige manier bij iemand aansluiten in het contact?

Vanuit deze inhoud gaan we aan de slag met verdiepende speloefeningen en verbredende opdrachten. Hoe verdiep je je spel? Op welke manier breng je meer lagen aan ? Wat maakt jou je als trainingsacteur helpend voor je deelnemers en trainer binnen de kwetsbaarheden.? Welke feedback kan je geven vanuit een kwetsbaarheid.? Veel spelen en onderzoeken met de geboden inhoud dus.

Het delen van je interesse in het onderwerp en het enthousiasme om met 4 andere bevlogen professionals je skills aan te scherpen. Een dynamische afwisseling tussen inhoud en spel. Kennis, inzicht en heldere uitleg over persoonlijkheidsstoornissen.

Wat kost het?

We willen je na afloop vragen om je constructieve feedback en tips om ons programma aan te scherpen daar waar dat mogelijk nodig is.

Omdat we je niet alleen wat komen brengen, maar ook wat van je willen halen, geven we eenmalig 75,- korting op deze dag.

Dus in plaats van 225,- is de geldelijke investering 150,- euro

Wanneer en waar?

Zaterdag 11 juli 2020 van 10.00 tot 16.00 bij Dito training in Apeldoorn (Deventerstraat 130M)

Omdat we werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de afstand van 1,5 meter in acht nemend, is er plek voor maximaal 5 deelnemers.

We vragen je i.v.m. de corona maatregelen zelf je lunch te verzorgen. Koffie, thee en BTW zijn bij de prijs inbegrepen en parkeren is gratis.

Wie zijn we?

Elseline Kraak is eigenaar van Craeck training&coaching ( craeck.nl ) en geeft daarnaast trainingen aan medewerkers van Kwintes (GGZ) die meer kennis en vaardigheden willen opdoen in hun vakgebied. Ze is gespecialiseerd in de trainingen psychopathologie, suïcide preventie, communicatieve vaardigheden (onder andere gebaseerd op NLP) en omgaan met agressie en emoties. Ze werkt regelmatig samen met trainingsacteurs tijdens diverse trainingen en heeft veel praktijkervaring in de GGZ. Zij zal het inhoudelijke gedeelte van deze 3-daagse verzorgen .

Claudia van Mechelen is een trainingsactrice met ruime ervaring in het acteren binnen GGZ en overige hulpverlening. Kennis van onbegrepen gedrag en psychopathologie helpen haar ook bij het acteren in trainingen rondom agressie, suicide preventie, complexe scheidingen en zelfs helpt het haar soms spelinvulling geven bij een reguliere communicatie trainingen . Zij zorgt voor het spel en belevingsinput van deze 3 daagse.

Please follow and like us: